top of page

CASA

BESALÚ

M2.png

536 M2

Habitacions.png

10 HABITACIONS

Banys.png

2 BANYS

Fitxa-tècnica.png
Preu.png

265.000€

pngegg.png

Ex

Una casa amb jardí, amb historia i en un poble històric com Besalú.

Si tens ganes de començar un projecte nou, amb molt de potencial i en un lloc emblemàtic, estàs al lloc ideal. Aquesta propietat té tot el que necessites per encarar un projecte únic, una casa amb local comercial, jardí i amb la teulada reformada.

 

A la planta baixa hi ha un local comercial d’uns 97m2, amb 3 finestres d’aparador al carrer, ideal per arrendar-lo i treure’n un rendiment o per fer-hi la planta baixa de l’habitatge.

 

L’entrada a la casa és per una entrada independent, tot i que l’escala interior estava connectada amb el local (i es podria connectar de nou amb facilitat) ja que antigament eren dues cases diferents, la de la dreta i la de l’esquerra. Entrem a la casa de l’esquerra, la petita, hi trobem un espai rebedor d’uns 50m2 amb l’escala per pujar a al primer pis tot diàfan i el segon pis també és un espai obert. Des del primer pis podem sortir al jardí, fet amb tres nivells, perfecte per fer-hi tres ambients diferents.

 

La distribució de la casa gran, la que ens queda a mà dreta, és diferent. Cada planta compta amb una sala d’estar-distribuïdor al centre que connecta amb les quatre habitacions. A la planta primera hi ha dos banys, i en el seu lloc, a la planta segona hi ha una dues habitacions extra, fent un total de 10. Des de la planta segona podem arribar amb facilitat al sota teulada, actualment reformada amb bigues de formigó.

 

Besalú és considerada la vila medieval per excel·lència a Catalunya, caminar pel seu casc antic és fer un viatge a l’edat mitjana, amb l’existència d’importants edificacions com l’església del Monestir de Sant Pere de Besalú, l’església de  Sant Vicenç o la sala gòtica del Palau de la Curia Real. Tots ells, i molts més, donen un gran valor al conjunt de tot el poble.

bottom of page