top of page

MASIA

Castellilí

M2.png
Habitacions.png

1.320 M2

15 HABITACIONS​

Terreny.png

52 HA

Preu.png

490.000€

pngegg.png

Ex

Oportunitat única: Viu el somni rural a Castellolí

Situada en l'idíl·lic entorn del terme municipal de Castellolí, Can Aguilera emergeix com una emblemàtica propietat amb una rica història que s'estén sobre un terreny de 52 hectàrees. Aquesta imponent propietat està composta per una majestuosa masia principal de 891 m², distribuïda en tres plantes de 290 m² cadascuna, i també un conjunt de quadres per a cavalls de 199 m² i dues edificacions addicionals de 97 m² i 44 m², respectivament.


Can Aguilera, originàriament documentada des del període medieval, porta amb ella una història que es remunta als primers registres del segle XVI. Envoltada per la natura exuberant del Vall de Sant Feliu, aquesta propietat és un testimoniatge viu de l'antiga vida rural catalana.


La regió de Castellolí, caracteritzada per un paisatge ondulat i vistes panoràmiques impressionants, és un lloc perfecte per a aquells que busquen una fusió entre la tranquil·litat de la vida rural i la proximitat als serveis moderns. A més, els voltants de Can Aguilera estan ornamentats amb llocs d'interès com la històrica Ermita de Sant Feliu, que data dels primers segles de l'arquitectura romànica, i el majestuós Puig d'Aguilera, des del qual es pot gaudir d'una vista panoràmica excepcional sobre la vall.


A més de la rica història que alberga, el municipi de Castellolí també ofereix una varietat d'activitats esportives i de lleure. El Parcmotor Castellolí, inaugurat a mitjan 2002, s'ha convertit en un punt de referència per a aficionats a l'automobilisme i les curses de motos. Amb la seva àmplia gamma d'instal·lacions i la seva història com a seu de competicions internacionals, aquest complex esportiu compleix les expectatives dels amants de la velocitat i l'adrenalina.


En resum, Can Aguilera representa una oportunitat única per adquirir una propietat amb una rica història i un entorn natural impressionant, tot apropant-se a la vida rural sense renunciar a les comoditats modernes.

bc59d4d3-1999-443e-8628-8a2680bcdbd1.jpg

MARC SERRA

Artesà Immobiliari

bottom of page