top of page
RSG_2155.jpg

COMPRAR

ARTESANS IMMOBILIARIS

Coneix el nostre mètode

Infografia-comprador.png

Hola! Sóc en Pep Serra, artesà immobiliari, representat de compradors i personal shopper immobiliari amb molts anys d’experiència a la meva esquena.

 

Comptar amb un artesà immobiliari a l’hora de comprar una propietat té varis avantatges, veuràs que és molt diferent a l’agent immobiliari que t’ha ensenyat propietats fins ara.

 

Amb el nostre mètode artesanal immobiliari t’estalviaràs temps, un 70% de les visites que fa un comprador amb un immobiliari habitual son innecessàries perquè l’agent no ha entès el que busques. T’estalviaràs diners i preocupacions, tenim eines d’estudi de mercat que ens permetran defensar el preu de mercat de la vivenda que vulguis comprar. El més important, no hi haurà mai un conflicte d’interessos, jo et represento a tu, NO SOC INTERMEDIARI, em posiciono al teu favor.

 

TOT EL MERCAT DE PROPIETATS AL TEU ABAST

INFORMES I VALORACIONS DE LES MILLORS PROPIETATS PER ESTALVIAR-TE DINERS

ASSESSORAMENT LEGAL, JURÍDIC I FISCAL EXTERN

ESTUDI DE MERCAT REAL

VISITES PRÈVIES PERQUÈ NO PERDIS TEMPS

NEGOCIACIÓ I TANCAMENT DE VENTA DEFENSANT ELS TEUS INTERESSOS

Artesà Immobiliari

PEP SERRA

RSG_2510.jpg

 

Vols saber més sobre el nostre mètode immobiliari artesanal?

Tot segui pots reservar una cita amb mi, t’explicaré amb més detall com funciona i estudiarem junts si et puc ajudar. 

Només has de seleccionar el dia i hora que et vagi millor, és molt fàcil.

Abans de començar a mirar algunes propietats, tingues clar que has de fer o evitar a l’hora de comprar la teva propietat, descarrega’t la guia dels 5 errors més comuns dels compradors.

¡Gracias por tu mensaje!

OPINIONS DE CLIENTS

El 80% del nostre negoci ve de clients referits, saps perquè?

Compramos un piso a pep de la inmobiliaria barri vell y hemos quedado muy contentos con su gestión y ayuda en todo momento es una inmobiliaria de confianza ya que no hemos tenido ningún tipo de problema Saludos 

Gracias a Barri Vell Artesans immobiliaris he podido comprar junto con mi pareja la casa de nuestros sueños. Pep se ha mostrado en todo momento colaborador, profesional, cercano, recomiendo totalmente este empresa y sus servicios.

Molt contents amb els seus serveis, escolten molt bé el que busques i sempre estan atents. Molt bona atenció al públic i tancant tractes. Hem treballat en varies ocasions i seguirem treballant amb ells. 100% recomanables.

bottom of page