1/37

CASA

Les CARRERES

M2.png

140 M2

Habitacions.png

2 HABITACIONS

Banys.png

2 BANYS

Fitxa-tècnica.png
Preu.png

260.000€

pngegg.png

D

Distribució:

1. Distribuïdor.

2. Cuina americana.

3. Sala d’estar.

4. Sala polivalent.

5. Bany complet.

​6. Habitació doble.

​7. Terrassa.

En un entorn únic, envoltat de natura i molta tranquil·litat, es ven aquesta casa de planta baixa amb 7.000m2 de terreny a Sant Aniol de Finestres.

És una casa que es va construir el 2009, tota en una sola planta. Entrem i hi ha un espai de rebedor amb estanteries i espai d’emmagatzematge, tot seguit passem a la sala d’estar-menjador amb la cuina oberta i accés a la terrassa, un espai oberta ideal per gaudir amb tota la família, tant a l’interior com a l’exterior. En aquesta zona hi ha un primer bany amb banyera. Tot seguit, ens dirigim a la zona de nit de la casa, hi trobem un espai de pas polivalent amb sortida exterior i un altell, que pot ser un estudi, sala de jocs o una segona habitació. Arribem a la l’habitació suite, amb doble alçada de sostre, armaris d’obra i un bany preciós amb plat de dutxa.

 

La casa està equipada amb calefacció per terra radiant amb gas propà, descalcificador i fosa sèptica.

 

A més de la casa principal, també hi ha una casa de fusta d’uns 29m2 ideal com a complement, ja sigui com a taller, traster o espai polivalent.

 

L’espai exterior està ple de racons, son més de 7.000m2, on hi trobem des d’una taula ideal pels berenars a l’estiu, un espai d’hort, zones des d’on podem contemplar les vistes a panoràmiques, en definitiva un espai ideal per gaudir de la natura.

 

La zona de Les Carreres, està en el municipi de Sant Aniol de Finestres, però just al costat de Sant Esteve de Llémena. A poc més de 26 quilometres de Girona, abans hi trobem Sant Gregori (amb tots els serveis) i l’entrada Girona Oest a l’AP7.

MARC SERRA

Artesà Immobiliari