top of page
1-1-37.jpg

OBRA NOVA

MATA

OBRA NOVA - MATA

La casa és aparellada pel garatge amb la casa veïna, fet que permet aprofitar el màxim les entrades de llum natural i tenir una privacitat total.

1-1-35.jpg
1-1-12.jpg

Una casa amplia, moderna i molt assolellada.

Accedim a la casa pel jardí, i a partir del porxo entrem dins on ens impactarà una zona totalment oberta i diàfana que uneix la cuina amb la sala d’estar i menjador.

 

L’espai de sala d’estar està presidit per la llar de foc, a més té una doble alçada de sostre amb acabat de fusta que fa que la sensació d’espai encara sigui més gran. La cuina, amb forma de ela i amb fusteria clara a joc amb el terra, permet tenir un espai de treball ampli, emmagatzematge i amb molta llum natural.

En aquesta mateixa planta hi ha una habitació doble, sempre pràctica, amb armaris encastats, just al costat un bany de tres peces amb plat de dutxa.

1-1-11.jpg
1-1-10.jpg

Al garatge hi ha una zona de rentador i emmagatzematge, té espai per aparcar-hi dos cotxes, a més té sortida directe al jardí on hi ha una zona ideal per estendre la roba.

 

Pugem les escales, amb barana de vidre per aprofitar la llum que ens dona la finestra de la paret frontal, i anem a la planta de dalt, tot el sostre d’aquesta planta és de fusta, li dona un ambient càlid i destaca amb el blanc de les parets i portes lacades.

1-1-16.jpg
1-1-15.jpg

L’habitació principal és una màster suite, amb vestidor i bany privat.

 

Les altres dues habitacions que hi ha a la planta també son dobles, amb armaris encastats de porta corredissa i equipats per dins.

 

El bany que comparteixen aquestes dues habitacions és amb banyera i una pica amb molt d’espai per emmagatzematge.

1-1-28.jpg
Habitacions.png
Banys.png
M2.png
Terreny.png

4 HABITACIONS​

3 BANYS

255M2

333M2

1-1-19.jpg
1-1-30.jpg

370.000€

(Venuda)

Preu.png
1-1-31.jpg

La zona de Mata, molt tranquil·la i familiar, a poc minuts de Banyoles, té tots els serveis propers, des de supermercats, fins a serveis sanitaris a escoles. El fet d’estar a pocs més de 2 quilòmetres de la C-66 fa que estigui molt ben comunicat per anar a Girona o Olot amb 30 minuts, també cap a l’Empordà, Figueres està a uns 40 quilòmetres de la casa.

Demana'ns més informació

IMG_9546.jpeg

PEP SERRA

Artesà Immobiliari

bottom of page