top of page
1-15.jpg

OBRA NOVA

SANT JOAN DE LES ABADESSES

OBRA NOVA - SANT JOAN DE LES ABADESSES

1-15.jpg
1-17.jpg

Un concepte de construcció passiva y sostenible.

La nostre societat evoluciona constantment i amb ella les necessitats i exigències de cada família, cada vegada es valora més el confort i la salut, Drycon System, MOarquitectura i Protelec han aconseguit crear un concepte de propietat que aconsegueix les deus coses amb un elevat estalvi energètic.

 

Per aconseguir-ho, la propietat s’ha dissenyat sota l’estàndard de passive house, a més amb els conceptes holístics de sostenibilitat que proposa el GBCe (Green Building Council España). En aquest cas, a més, ha estat clau el disseny bioclimàtic per aconseguir que una casa orientada a nord entres dins aquests paràmetres.

 

Tot i aconseguir que el cost final de la casa sigui econòmicament accessible, s’han utilitzats innovadors materials de construcció que ofereixen les millors prestacions, uns terminis d’execució molt ràpids i elevar l’eficiència energètica i la sostenibilitat a un nou nivell.

1-19.jpg
1-24.jpg

Una de les característiques principals de les passive House és la seva gran estanqueïtat. L’envolvent recobreix tota la casa, des dels fonaments fins la coberta, i queda totalment aïllat, sense ponts tèrmics. Aquest aïllament es realitza en sec i a partir de varis processos industrialitzats s’aconsegueix estalviar molt de temps d’execució d’obra.

 

El major aïllament està a la teulada, a un nivell molt més elevat que una construcció convencional, per tal de no perdre temperatura a l’interior. El panel THERMOCHIP és el que s’utilitza per aïllar tant paret com per teulada, està fet amb material reciclat y reciclable, té unes altes prestacions d’aïllament i estanqueïtat envolvent.

1-42.jpg
1-53.jpg

L’aerotèrmia és el sistema que s’ha escollit per resoldre la climatització de la casa, que alimenta el terra radiant proporcionant tant fred com calor. La producció d’aigua calenta es realitza amb un altre sistema independent a la climatització per tant d’aconseguir un millor rendiment.

 

Per garantir la qualitat de l’aire interior i a la vegada aconseguir un estalvi energètic, la casa té instal·lat un sistema de renovació de l’aire interior amb filtres i recuperació de la calor (del 95%).

 

S’ha previst un sistema de control domòtic a diferents punts de la casa per regular i calibrar la climatització, la renovació de l’aire, il·luminació, protecció solar...

 

La casa comptarà amb un sistema de captació fotovoltaic d’autoconsum amb 10 plaques instal·lades al terrat de la casa.

Habitacions.png
Banys.png
M2.png
Terreny.png

324.500€

Preu.png
Fitxa-tècnica.png
pngegg.png

A

Plànol.png

Sant Joan de les Abadesses és un poble del ripollès, a mig camí entre Camprodon i Ripoll, on hi podem tribar un ambient molt tranquil i familiar, tots els serveis propers (farmàcia, supermercats, CAP...) a més de bona gastronomia. Pels més amants de la muntanya, les estacions de Vallter2000 i La Molina estan a només 37 i 50 quilometres del poble. Olot està a menys de 30 minuts, i pots arribar a Girona amb poc més d’una hora.

Demana'ns més informació

IMG_9546.jpeg

PEP SERRA

Artesà Immobiliari

bottom of page