RSG_2319.jpg

PROPIETATS

ARTESANS IMMOBILIARIS

PROPIETATS

Tot seguit trobaràs una galeria de propietats que tenim a la venta, totes elles degudament seleccionades a partir d’un rigorós procés de selecció.

 

Abans d’entrar una propietat a la nostre cartera fem una valoració de la propietat i estudi de mercat real de la zona, per evitar propietats sobrevalorades, inflades de preu i que puguin crear un desequilibri en el mercat.

 

Per nosaltres és molt important la imatge de cada una de les propietats, la fotografia la realitzem amb un fotògraf especialista en fotografia immobiliària, és important que sigui el màxim descriptiva possible perquè et puguis fer una idea real de la distribució de la propietat i l’estat d’aquesta. Així com al descripció, procurem entrar en el màxim detall perquè el dia de la visita no hi hagi res que et pugui sorprendre.

1-1-3.jpg

Golf Girona

Golf Girona

Girona - Barri Vell

1-1-21.jpg

Celrà

Setcases

Girona - Barri Vell

Campdevànol

v4.jpg

Sta. Coloma de Farners

Terrades

1-1-11.jpg

Girona - Eixample

St. Antoni de Calonge

Camprodon

Meero-_L4A3658.jpg

Besalú

OPINIONS DE CLIENTS

El 80% del nostre negoci ve de clients referits, saps perquè?

Muy contenta del trato recibido por parte de Pep, una persona seria, profesional y de confianza. totalmente recomendable los servicios de su empresa.

Trato muy profesional, seriedad, excelente trato humano, y aciertan con lo que estás buscando, honestos y por mi experiencia repetiría con esta empresa

En Pep és molt bona persona, amable, atenció excel.lent. Recomano visitar-lo si estàs pensant en adquirir una propietat. Tot molt bé