top of page

MASIA

Sant gregori

M2.png
Habitacions.png
Banys.png

272 M2

5 HABITACIONS​

3 BANYS

Terreny.png

3.613 M2

Preu.png

780.000€

pngegg.png

E

Rústica i urbana: La masia ideal a Sant Gregori

Benvinguts a la nostra proposta única, una masia que combina el millor de la vida rural amb les comoditats modernes en una ubicació privilegiada a Sant Gregori. Amb el seu encant original i una reforma del 2011, aquesta propietat ofereix un estil de vida excepcional enmig de la natura.

Descobriu un espai acollidor en la planta baixa, amb un saló menjador obert, una cuina office perfectament equipada i una habitació suite ideal per a la tranquil·litat. El garatge afegeix una comoditat addicional a aquesta planta.

A la planta superior, tres habitacions dobles ens conviden a relaxar-nos, mentre que la sala polivalent adjunta ens sorprèn amb infinites possibilitats d'ús, acompanyada del seu propi bany.

A l'exterior, la diversió està garantida amb una piscina refrescant i un porxo al costat, que ofereix un espai multifuncional amb habitació extra, zona de barbacoa i fins i tot un corral de gallines per als amants de la vida rural.

Amb un terreny de 3.800 m2 que inclou un hort i un pou, aquesta masia té tot el que necessiteu per viure en plena harmonia amb la natura. A més, la seva ubicació a només 5 minuts del poble i amb fàcil accés a l'autopista us manté connectats amb els serveis urbans sense sacrificar la pau i la tranquil·litat.

Aprofiteu aquesta oportunitat per fer vostre aquesta propietat única, on el tradicional es fusiona amb el modern.

bc59d4d3-1999-443e-8628-8a2680bcdbd1.jpg

MARC SERRA

Artesà Immobiliari

bottom of page